Lelut

Solmu Dogs lelut valmistetaan pääasiassa trikookuteesta. Trikookude syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena, joten valitsemalla Solmu Dogs lelut, teet koirasi lelujen kanssa ekologisen valinnan. Trikookude on materiaalina pehmeä ja joustava, joten se on miellyttävä materiaali käytettäväksi koirien leluissa. 

Vetonarut

Vetonaruja on saatavissa neljässä eri pituudessa: 26 cm, 50 cm, 75 cm ja 100 cm (pituus mitattuna solmusta solmuun). Jokainen pituus on saatavilla myös viidessä eri paksuudessa: XS-paksuudesta (paksuus noin 1 cm) XL-paksuuteen (paksuus noin 3 cm). Käytetyn trikookuteen paksuus vaikuttaa tuotteen lopulliseen paksuuteen. Vetonaruja löydät sekä valmiina tuotteina sekä voit tilata omasi myös haluamissasi väreissä (katso saatavilla olevat värit tuotesivulta).

Vetonarut joustavat vetoleikeissä, jolloin leikki on mukavaa sekä omistajalle että koiralle. Täysin venytettynä pituudessa 26 cm lelun pituus kasvaa parhaimmillaan noin 36 cm asti, eli noin 10 cm lisää pituutta leikin aikana leluun vedon aikana. Vetonaru palautuu kuitenkin hyvin alkuperäiseen mittaansa.
Veronarut on käytössä pehmeitä, jonka takia ne on miellyttäviä myös käytössä. Ne saa myös helposti käärittyä pieneen tilaan, jolloin ne mahtuvat kätevästi myös esimerkiksi treeniliiviin tai -taskuun mukaan yhteisiin treenihetkiin.

Rengaslelut

Rengaslelut on saatavissa viidessä eri koossa:

  • XS-koossa paksuus noin 1 cm, yhden renkaan ulkohalkaisija 10 cm
  • S paksuus noin 1,5 cm, yhden renkaan ulkohalkaisija 13 cm
  • M paksuus noin 2 cm, yhden renkaan ulkohalkaisija 16 cm
  • L paksuus noin 2,5 cm, yhden renkaan ulkohalkaisija 19 cm
  • XL paksuus noin 3 cm, yhden renkaan ulkohalkaisija 21 cm
    Paksuudet voivat vaihdella hieman käytetyn trikookuteen paksuudesta johtuen.

Rengasleluista on saatavilla sekä valmiita tuotteita sekä tilaustuotteena, jotka valmistetaan haluamassasi koossa sekä haluamissasi väreissä (katso saatavilla olevat värit tuotesivulta).

Rengaslelut joustavat jonkin verran vetoleikeissä, jolloin leikki on mukavaa sekä omistajalle että koiralle. Rengasleluista Rinkulat on hauskoja leluja yhteisiin noutoleikkeihin koiran kanssa. 

Pallonarut

Pallonarut on valmistettu pallosta, jossa on noin 25 cm pitkä vetonaru mukana. Loistava valinta koiralle, joka pitää sekä palloista että yhteisistä vetoleikkihetkistä. 

Pallonaruista on saatavilla tällä hetkellä vain valmiita tuotteita. 

Pötkylät

Pötkylöihin käytetään Vetonarujen ja Rinkuloiden valmistuksessa ylijääneitä, niihin soveltumattoman pituisia paloja, näin pyrimme osaltamme vähentämään tuotteidemme valmistuksessa syntyvän roskan määrää, kun käytämme materiaaleistamme mahdollisimman paljon materiaalia hyödyksi.

Pötkylät ovat pieniä, pituutta niillä on hieman yksittäisestä tuotteesta vaihdellen noin 7–15 cm (pituus mitattuna solmu mukaan lukien). Ne ovat ikään kuin mini koossa olevia vetonaruja, jotka mahtuvat mainiosti myös takin taskuun mukaan lenkille! Loistava valinta palkkaleluksi koiralle, joka palkkaantuu erityisesti pienestä lelun heittelystä tai lelun rettuuttamisesta kesken lenkillä tai miksei treenihetkenkin aikana!