YRITYKSESTÄ – MIKÄ IHMEEN SOLMU DOGS?

Solmu Dogsin porukka – lapinporokoirat Riimi & Kana, yrittäjä Sonja ja suomenlapinkoirat Ruska & Naava

Solmu Dogs on vuonna 2023 perustettu yritys, jonka taustajoukoissa häärää yrittäjä Sonja sekä neljä karvaista assistenttia – lapinporokoirat Riimi ja Kana sekä suomenlapinkoirat Ruska ja Naava. Karvaisilla assistenteilla on suuri merkitys tuotekehittelyssä sekä -testauksessa. Yrittäjänä koen tärkeäksi, että Solmu Dogs valmistaa ja myy tuotteita, jotka ovat käytännössä, koiria toki vaarantamatta, todettu toimiviksi niille ajateltuun käyttötarkoitukseen. Tällä hetkellä Solmu Dogsin tuotteita saa ostettu omasta verkkokaupastamme sekä jälleenmyyjiltä. Jos olet kiinnostunut saamaan Solmu Dogsin tuotteita jälleenmyyntiin, olethan yhteydessä, niin keskustellaan lisää!

Olen itsekin aktiivinen koiraharrastaja, ja treenaan ja harrastan omien koirieni kanssa enemmän ja vähemmän aktiivisesti, joten tiedän, että toimivat varusteet treenaamiseen ja yhteiseen arkeen koiran kanssa ovat tärkeät.
Ajatus Solmu Dogsiin lähti omille koirille valmistetuista leluista. Koiristani Riimi (lapinporokoira) ihastui trikookuteesta valmistettuihin leluihin, joita se kantoi yhteisiin leikkihetkiin niin ihmisten kuin perheen muiden koirien kanssa. Myös omaan käteen lelut olivat miellyttäviä – joustavia sekä pehmeitä käsitellä, ja vielä lisäksi niistä sai tehtyä kauniita erilaisilla väriyhdistelmillä.

Toivon, että Solmu Dogsin tuotteet ilahduttavat muita yhtä paljon, kuin itseäni.
Kiitos, kun valitset kotimaisen käsityön ja Solmu Dogsin.