Pallonaru JW Hol-EE Football -pallolla

15,95 20,90 

Pallonaru luonnonkumisella JW Hol-EE Football -verkkopallolla. Pallo muistuttaa muodoltaan amerikkalaista jalkapalloa. Tilaustuotteena valmistettuun pallonaruun JW Hol-EE Football –pallolla voit valita haluamasi trikookuteen värit saatavilla olevista värivaihtoehdoista vetonaruun sekä pallon koon.

SKU/Tuotetunnus PALN-JWFB Osasto Tags , , , , , ,

Kuvaus

Pallonaru luonnonkumisella JW Hol-EE Football -verkkopallolla. Pallo muistuttaa muodoltaan amerikkalaista jalkapalloa. Pallonarussa on lisäksi 25 cm pitkä trikookuteesta valmistettu vetonaru, jonka pituus mitataan pallosta, vetonarun päässä olevaan solmuun asti. Trikookude on tekstiiliteollisuuden sivutuotteena valmistuvaa materiaalia, joten käytettävien kuteiden välillä voi olla jonkin verran paksuus eroja, joka vaikuttaa lopullisen vetonarun paksuuteen – tästä syystä vetonarun paksuus on ilmoitettu noin-arvona.

JW Hol-EE Football -verkkopallosta on valittavissa kolme eri kokoa, jotka vaikuttavat myös vetonarun paksuuteen. XS-kokoinen pallo on kooltaan noin 9 cm x 5,5 cm ja vetonarun paksuus on tässä koossa noin 1,5 cm. S-kokoinen pallo on kooltaan noin 11,5 cm x 6,5 cm ja vetonarun paksuus on tässä koossa noin 2 cm. M-kokoinen pallo on kooltaan noin 14,5 cm x 8,5 cm ja vetonarun paksuus on tässä koossa noin 2,5 cm. Vetonarut valmistetaan spiraali-kuviolla. JW Hol-EE Football -palloja valmistetaan viidessä eri värissä: keltainen, lila, punainen, sininen ja vihreä. Pallon väristä voi tilaus vaiheessa esittää oman toiveensa, mutta väri määräytyy sillä hetkellä saatavilla olevien pallojen värin mukaan.

Tilaustuotteena valmistettuun pallonaruun JW Hol-EE Football –pallolla voit valita haluamasi trikookuteen värit saatavilla olevista värivaihtoehdoista vetonaruun sekä pallon koon. Valittavissa on myös oma toive pallonaruun tulevan JW Hol-EE Football –pallon väristä, jonka pyrimme toteuttamaan, mutta jos kyseistä väriä ei ole saatavilla, saatamme joutua käyttämään toisen väristä palloa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pallon koko

XS, S (+2,25 €), M (+ 4,95)

Pallon väri (toive)

Keltainen, Lila, Punainen, Sininen, Vihreä

Vetonarun väri 1

Oranssi, Punertava oranssi, Keltainen, Vaalean keltainen, Vihreä, Vaalean vihreä, Turkoosi, Minttu, Ametisti, Purppura, Laventeli, Liila, Tiilen punainen, Punainen, Kirkas pinkki, Pinkki, Vaalean sininen, Sininen, Musta, Valkoinen, Ruskea

Vetonarun väri 2

Oranssi, Punertava oranssi, Keltainen, Vaalean keltainen, Vihreä, Vaalean vihreä, Turkoosi, Minttu, Ametisti, Purppura, Laventeli, Liila, Tiilen punainen, Punainen, Kirkas pinkki, Pinkki, Vaalean sininen, Sininen, Musta, Valkoinen, Ruskea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pallonaru JW Hol-EE Football -pallolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *