Pallonaru Kong Squeezz Ball -pallolla

15,25 18,25 

Pallonaru kumisella Kong Squeezz Ball -vinkupallolla. Tilaustuotteena valmistettuun Kong Squeezz Ball-palloon voit valita haluamasi trikookuteen värit saatavilla olevista värivaihtoehdoista vetonaruun sekä pallon koon.

SKU/Tuotetunnus PALN-KONG Osasto Tags , , , , ,

Kuvaus

Pallonaru kumisella Kong Squeezz Ball -vinkupallolla. Pallonarussa on lisäksi valintasi mukaan joko  25 cm tai 35 cm pitkä trikookuteesta valmistettu vetonaru, jonka pituus mitataan pallosta, vetonarun päässä olevaan solmuun asti. Trikookude on tekstiiliteollisuuden sivutuotteena valmistuvaa materiaalia, joten käytettävien kuteiden välillä voi olla jonkin verran paksuus eroja, joka vaikuttaa lopullisen vetonarun paksuuteen – tästä syystä vetonarun paksuus on ilmoitettu noin-arvona.

Kong Squeezz Ball-vinkupalloista on valittavissa kaksi eri kokoa, jotka vaikuttavat myös vetonarun paksuuteen. M-kokoinen pallo on halkaisijaltaan noin 6,5 cm ja vetonarun paksuus on tässä koossa noin 1,5 cm. L-kokoinen pallo on halkaisijaltaan noin 7,6 cm ja vetonarun paksuus on tässä koossa noin 2 cm. Vetonarut valmistetaan spiraali-kuviolla. Kong Squeezz Ball -palloja valmistetaan neljässä eri värissä: lila, punainen, sininen ja vihreä. Pallon väristä voi tilaus vaiheessa esittää oman toiveensa, mutta väri määräytyy sillä hetkellä saatavilla olevien pallojen värin mukaan.

Tilaustuotteena valmistettuun Kong Squeezz Ball-palloon voit valita haluamasi trikookuteen värit saatavilla olevista värivaihtoehdoista vetonaruun sekä pallon koon. Valittavissa on myös oma toive pallonaruun tulevan Kong Squeezz Ball –pallon väristä, jonka pyrimme toteuttamaan, mutta jos kyseistä väriä ei ole saatavilla, saatamme joutua käyttämään toisen väristä palloa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pallon koko

M, L (+2 €)

Pallon väri (toive)

Lila, Punainen, Sininen, Vihreä

Vetonarun väri 1

Oranssi, Punertava oranssi, Keltainen, Vaalean keltainen, Vihreä, Vaalean vihreä, Turkoosi, Minttu, Ametisti, Purppura, Laventeli, Liila, Tiilen punainen, Punainen, Kirkas pinkki, Pinkki, Vaalean sininen, Sininen, Musta, Valkoinen, Ruskea

Vetonarun väri 2

Oranssi, Punertava oranssi, Keltainen, Vaalean keltainen, Vihreä, Vaalean vihreä, Turkoosi, Minttu, Ametisti, Purppura, Laventeli, Liila, Tiilen punainen, Punainen, Kirkas pinkki, Pinkki, Vaalean sininen, Sininen, Musta, Valkoinen, Ruskea

Vetonarun pituus

25 cm, 35 cm (+1 €)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pallonaru Kong Squeezz Ball -pallolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *