Solmu Dogs valmistaa leluja koirille kotimaisena käsityönä. Tällä hetkellä valikoimassamme on vetonaruja sekä renkaita. Sekä vetonarut että renkaat valmistetaan trikookuteesta, jota syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena. Valitsemalla Solmu Dogs -lelut, teet ekologisen valinnan koirasi lelujen suhteen.

Tuotteistamme on saatavilla jonkin verran valmiita tuotteita sekä voit myös tilata ne haluamassasi koossa (koot lueteltu jäljempänä) haluamissasi väreissä (katso saatavilla olevat värit tuotesivuilta). Vetonarut ja rengaslelut on saatavilla viidessä eri paksuudessa: XS-paksuus n. 1cm, S-paksuus n. 1,5cm, M-paksuus n. 2cm, L-paksuus n. 2,5cm, ja XL-paksuus n. 3cm. Paksuudet saattavat hieman vaihdella käytetyn trikookuteen paksuudesta johtuen.

Vetonarujen eri paksuudet

Vetonarut on saatavissa neljässä eri pituudessa: 26 cm, 50 cm, 75 cm sekä 100 cm. Yllä olevassa kuvassa kaikki vetonarut ovat pituudessa 26 cm. Vetonarut ovat saatavissa kahdessa eri värikuviossa: spiraali sekä raita. Rengasleluja saa tällä hetkellä vain spiraalikuviolla.

Solmu Dogs lelujen värikuviot Raita ja Spiraali.

Rengasleluissa ulkohalkaisijat erikoissa vaihtelevat. XS-paksuudessa 10cm, S-paksuudessa 13 cm, M-paksuudessa 16cm, L-paksuudessa 19 cm, ja XL-paksuudessa 21 cm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *