Vetonaru XS 75 cm – vaalean sininen/persikan oranssi

13,00 

Mustan ja pinkin ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru XS/75 cm -koossa. Vetonarun paksuus on XS-koossa, eli noin 1 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 75 cm. (HUOM. Vaalean sininen trikookude on hieman paksumpaa, kuin muut trikookuteemme, joten tuote on hieman paksumpi kuin normaalisti XS.)

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): VN75XL-VSIN/POR Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mustan ja pinkin ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru XS/75 cm -koossa. Vetonarun paksuus on XS-koossa, eli noin 1 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 75 cm. (HUOM. Vaalean sininen trikookude on hieman paksumpaa, kuin muut trikookuteemme, joten tuote on hieman paksumpi kuin normaalisti XS.) Mainio valinta vähän pienemmille leikkijöille! Tuote on valmistettu trikookuteesta, joka syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena. Valitsemalla tämän, on koirasi lelu ekologinen valinta! Otathan huomioon, että leluun käytetty musta kude on hieman paksumpaa, joten lelu on paksumpi kuin normaalisti XL-koon lelumme.

Solmu Dogs Vetonarut venyvät vetoleikeissä, jolloin leikki on mukavaa sekä omistajalle että koiralle, kun vetävä liike ei tunnu niin paljon, kun lelu venyy leikin mukana. Täysin venytettynä pituudessa 26 cm lelun pituus kasvaa parhaimmillaan noin 36 cm asti, eli noin 10 cm lisää pituutta leikin aikana. Vetonaru palautuu kuitenkin hyvin alkuperäiseen mittaansa.

Veronarut on käytössä pehmeitä, jonka takia ne on miellyttäviä myös käytössä. Ne saa myös helposti käärittyä pieneen tilaan, jolloin ne mahtuvat kätevästi myös esimerkiksi treeniliiviin tai -taskuun mukaan yhteisiin treenihetkiin.

Lisätiedot

Paino 0,057 kg (kilogramma)
Mitat 75 × 1 × 1 cm (senttimetri)