Vetonaru XS 50 cm – Petroolin sininen / metsän vihreä

8,50 

Petroolin sinisen ja metsän vihreän ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru XS/50 cm -koossa. Vetonarun paksuus on XS-koossa, eli noin 1 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 50 cm. Loistava valinta pienimmille leikkijöille ja pennuille!

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): VN50XS-PETSIN/MVIHR Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Petroolin sinisen ja metsän vihreän ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru XS/50 cm -koossa. Vetonarun paksuus on XS-koossa, eli noin 1 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 50 cm. Loistava valinta pienimmille leikkijöille ja pennuille! Tuote on valmistettu trikookuteesta, joka syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena. Valitsemalla tämän, on koirasi lelu ekologinen valinta!

Solmu Dogs Vetonarut venyvät vetoleikeissä, jolloin leikki on mukavaa sekä omistajalle että koiralle, kun vetävä liike ei tunnu niin paljon, kun lelu venyy leikin mukana. Täysin venytettynä pituudessa 26 cm lelun pituus kasvaa parhaimmillaan noin 36 cm asti, eli noin 10 cm lisää pituutta leikin aikana. Vetonaru palautuu kuitenkin hyvin alkuperäiseen mittaansa.

Veronarut on käytössä pehmeitä, jonka takia ne on miellyttäviä myös käytössä. Ne saa myös helposti käärittyä pieneen tilaan, jolloin ne mahtuvat kätevästi myös esimerkiksi treeniliiviin tai -taskuun mukaan yhteisiin treenihetkiin.

Lisätiedot

Paino 0,032 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 1 × 1 cm (senttimetri)