Vetonaru XL 75 cm – musta/pinkki

20,00 

Mustan ja pinkin ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru XL/75 cm -koossa. Vetonarun paksuus on XL-koossa, eli noin 3 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 75 cm. Mainio valinta vähän isommille leikkijöille! Otathan huomioon, että leluun käytetty musta kude on hieman paksumpaa, joten lelu on paksumpi kuin normaalisti XL-koon lelumme.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): VN75XL-M/PINK Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mustan ja pinkin ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru XL/75 cm -koossa. Vetonarun paksuus on XL-koossa, eli noin 3 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 75 cm. Mainio valinta vähän isommille leikkijöille! Tuote on valmistettu trikookuteesta, joka syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena. Valitsemalla tämän, on koirasi lelu ekologinen valinta! Otathan huomioon, että leluun käytetty musta kude on hieman paksumpaa, joten lelu on paksumpi kuin normaalisti XL-koon lelumme.

Solmu Dogs Vetonarut venyvät vetoleikeissä, jolloin leikki on mukavaa sekä omistajalle että koiralle, kun vetävä liike ei tunnu niin paljon, kun lelu venyy leikin mukana. Täysin venytettynä pituudessa 26 cm lelun pituus kasvaa parhaimmillaan noin 36 cm asti, eli noin 10 cm lisää pituutta leikin aikana. Vetonaru palautuu kuitenkin hyvin alkuperäiseen mittaansa.

Veronarut on käytössä pehmeitä, jonka takia ne on miellyttäviä myös käytössä. Ne saa myös helposti käärittyä pieneen tilaan, jolloin ne mahtuvat kätevästi myös esimerkiksi treeniliiviin tai -taskuun mukaan yhteisiin treenihetkiin.

Lisätiedot

Paino 0,36 kg (kilogramma)
Mitat 75 × 3 × 3 cm (senttimetri)