Vetonaru S 26 cm – oranssi / metsän vihreä

7,50 

Oranssin ja Metsän vihreän ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru S/26 cm -koossa. Vetonarun paksuus on S-koossa, eli noin 1,5 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 26 cm.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): VN26S-OR/MVIHR-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Oranssin ja Metsän vihreän ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru S/26 cm -koossa. Vetonarun paksuus on S-koossa, eli noin 1,5 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 26 cm. Tuote on valmistettu trikookuteesta, joka syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena. Valitsemalla tämän, on koirasi lelu ekologinen valinta!

Solmu Dogs Vetonarut venyvät vetoleikeissä, jolloin leikki on mukavaa sekä omistajalle että koiralle, kun vetävä liike ei tunnu niin paljon, kun lelu venyy leikin mukana. Täysin venytettynä pituudessa 26 cm lelun pituus kasvaa parhaimmillaan noin 36 cm asti, eli noin 10 cm lisää pituutta leikin aikana. Vetonaru palautuu kuitenkin hyvin alkuperäiseen mittaansa.

Veronarut on käytössä pehmeitä, jonka takia ne on miellyttäviä myös käytössä. Ne saa myös helposti käärittyä pieneen tilaan, jolloin ne mahtuvat kätevästi myös esimerkiksi treeniliiviin tai -taskuun mukaan yhteisiin treenihetkiin.

Lisätiedot

Paino 0,042 kg (kilogramma)
Mitat 26 × 1,5 × 1,5 cm (senttimetri)