Vetonaru L 100 cm – musta/oranssi

21,50 

Mustan ja oranssin ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru L/100 cm -koossa. Vetonarun paksuus on L-koossa, eli noin 2,5 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 100 cm. (HUOM. Musta trikookude on paksumpaa, joten tämä tuote on hieman paksumpi kuin L-koon vetonarumme normaalisti.)

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): VN100L-MUS/OR Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mustan ja oranssin ihana spiraali-värikuviolla varustettu Vetonaru L/100 cm -koossa. Vetonarun paksuus on L-koossa, eli noin 2,5 cm ja pituus solmusta solmuun mitattuna noin 100 cm. (HUOM. Musta trikookude on paksumpaa, joten tämä tuote on hieman paksumpi kuin L-koon vetonarumme normaalisti.) Tuote on valmistettu trikookuteesta, joka syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena. Valitsemalla tämän, on koirasi lelu ekologinen valinta!

Solmu Dogs Vetonarut venyvät vetoleikeissä, jolloin leikki on mukavaa sekä omistajalle että koiralle, kun vetävä liike ei tunnu niin paljon, kun lelu venyy leikin mukana. Täysin venytettynä pituudessa 26 cm lelun pituus kasvaa parhaimmillaan noin 36 cm asti, eli noin 10 cm lisää pituutta leikin aikana. Vetonaru palautuu kuitenkin hyvin alkuperäiseen mittaansa.

Veronarut on käytössä pehmeitä, jonka takia ne on miellyttäviä myös käytössä. Ne saa myös helposti käärittyä pieneen tilaan, jolloin ne mahtuvat kätevästi myös esimerkiksi treeniliiviin tai -taskuun mukaan yhteisiin treenihetkiin.

Lisätiedot

Paino 0,429 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 2,5 × 2,5 cm (senttimetri)