Pötkylä – Musta/Persikan oranssi

4,59 

Pötkylä Mustan ja Persikan oranssin väreissä on pituudeltaan noin 10,5 cm, ja paksuudeltaan S-kokoamme, eli  noin 1,5 cm (HUOM. Musta trikookuteemme on hieman paksumpaa kuin muut kuteemme, joten tuote on hieman paksumpi kuin normaalit S-koon tuotteemme!). Se on ikään kuin mini koossa olevia vetonaru, joka mahtuu mainiosti myös takin taskuun mukaan lenkille!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PÖT-MUS/POR Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Solmu Dogs Pötkylät valmistetaan trikookuteesta, joka syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena. Pötkylöihin käytetään Vetonarujen ja Rinkuloiden valmistuksessa ylijääneitä, niihin soveltumattoman pituisia paloja, näin pyrimme osaltamme vähentämään tuotteidemme valmistuksessa syntyvän roskan määrää, kun käytämme materiaaleistamme mahdollisimman paljon materiaalia hyödyksi.

Pötkylä Mustan ja Persikan oranssin väreissä on pituudeltaan noin 10,5 cm, ja paksuudeltaan S-kokoamme, eli  noin 1,5 cm (HUOM. Musta trikookuteemme on hieman paksumpaa kuin muut kuteemme, joten tuote on hieman paksumpi kuin normaalit S-koon tuotteemme!). Se on ikään kuin mini koossa olevia vetonaru, joka mahtuu mainiosti myös takin taskuun mukaan lenkille! Loistava valinta palkkaleluksi koiralle, joka palkkaantuu erityisesti pienestä lelun heittelystä tai lelun rettuuttamisesta kesken lenkillä tai miksei treenihetkenkin aikana!

Lisätiedot

Paino 0,020 kg (kilogramma)
Mitat 10,5 × 1,5 cm (senttimetri)