Ale!

Harrastehihna 120 cm

Alkuperäinen hinta oli: 37,80 €.Nykyinen hinta on: 31,50 €.

Kaunis Solmu Dogs Harrastehihna 120 cm pituisena – väreinä burgundi, aprikoosi, harmaa ja normaalista valikoimasta poikkeava vehnä. Harrastehihnassa on BGB-lukko, joka on helppo ja nopea napsauttaa kiinni ja auki.

1 varastossa

Kuvaus

Kaunis Solmu Dogs Harrastehihna 120 cm pituisena – väreinä burgundi, fuschia, musta ja valkoinen. Harrastehihnassa on BGB-lukko, joka on helppo ja nopea napsauttaa kiinni ja auki.

Solmu Dogs Harrastehihna on suunniteltu juuri sinulle, joka kaipaat harrastuksiin lyhyttä mutta kaunista hihnaa, mutta palkkahihna ei ole teidän juttu. Harrastehihna on oiva kaveri esimerkiksi rally-tokoon. Solmu Dogs Harrastehihnat valmistetaan kestävästä paracord-narusta ja kestävistä lukoista sekä halutessasi hitsatuista metallirenkaista.

Paracord-naru on alkujaan Yhdysvaltojen armeijan käyttöön suunniteltua narua, josta hihnoihin käytetään tyypin 3 narua, joka on itsessään noin 4 mm paksua ja yhdellä narulla on noin 249kg suora murtolujuus. Solmu Dogs Harrastehihnaan käytetään yhteensä neljää n. 4 mm paksuista paracord-narua. Materiaalina paracord on kestävää, mutta kevyttä – 150 cm pitkä hihna painaa vain noin 150 g 75 mm liipasinlukon kanssa.

Harrastehihna on sopivan pituinen käyttöön, mutta riittävän pieni laitettavaksi pois näkyvistä tai O-renkaalla varustettuna sen saa näppärästi laitettua myös olan yli.  Taluttimella on leveyttä noin 1,6 cm, joten se on mukavan tukeva pitää kädessä. Harrastehihnan pituus mitataan lukon päästä hihnan päähän asti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Harrastehihna 120 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *