KOIRIEN VETONARU LELUT

Solmu Dogs Vetonarut valmistetaan kotimaisena käsityönä trikookuteesta. Trikookude syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena, joten valitsemalla Solmu Dogs Vetonarun, teet koirasi lelun kanssa ekologisen valinnan.
Vetonaruja on saatavissa neljässä eri pituudessa: 26 cm, 50 cm, 75 cm tai 100 cm (pituus mitattuna solmusta solmuun). Kaikki pituudet on saatavilla myös viidessä eri paksuudessa:

  • XS paksuus noin 1 cm
  • S paksuus noin 1,5 cm
  • M paksuus noin 2 cm
  • L paksuus noin 2,5 cm
  • XL paksuus noin 3 cm
    Paksuudet voivat vaihdella hieman käytetyn trikookuteen paksuudesta johtuen.

Vetonaruista on saatavilla sekä valmiita tuotteita sekä tilaustuotteita, jotka valmistetaan haluamassasi pituudessa (26 cm, 50 cm, 75 cm tai 100 cm), paksuudessa (XS, S, M, L, tai XL) sekä haluamissasi väreissä (katso saatavilla olevat värit tuotesivulta).

Vetonarut joustavat vetoleikeissä, jolloin leikki on mukavaa sekä omistajalle että koiralle. Täysin venytettynä pituudessa 26 cm lelun pituus kasvaa parhaimmillaan noin 36 cm asti, eli noin 10 cm lisää pituutta leikin aikana leluun vedon aikana. Vetonaru palautuu kuitenkin hyvin alkuperäiseen mittaansa.

Veronarut on käytössä pehmeitä, jonka takia ne on miellyttäviä myös käytössä. Ne saa myös helposti käärittyä pieneen tilaan, jolloin ne mahtuvat kätevästi myös esimerkiksi treeniliiviin tai -taskuun mukaan yhteisiin treenihetkiin.