Muut lelut

Solmu Dogsilla tahdomme toimia ekologisesti ja käyttää tuotemateriaalejamme mahdollisimman paljon hyödyksi, välttäen turhan roskan tekemisen tuotteiden kehitys- ja valmistusvaiheissa. Käyttämämme trikookude syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena, ja sen valmistukseen kuuluu muun muassa se, että tuotteet saattavat sisältää solmuja. Vetonaruissa eikä Rinkuloissa käytetä naruja, jotka itsessään pitävät sisällä solmuja, jonka takia joskus valmistusvaiheessa jää eri pituisia paloja yli. Näistä paloista valmistamme nyt muun muassa Pötkylämme!

PÖTKYLÄT

Solmu Dogs Pötkylät valmistetaan trikookuteesta, joka syntyy tekstiiliteollisuuden sivutuotteena. Pötkylöihin käytetään Vetonarujen ja Rinkuloiden valmistuksessa ylijääneitä, niihin soveltumattoman pituisia paloja, näin pyrimme osaltamme vähentämään tuotteidemme valmistuksessa syntyvän roskan määrää, kun käytämme materiaaleistamme mahdollisimman paljon materiaalia hyödyksi.

Pötkylät ovat pieniä, pituutta niillä on hieman yksittäisestä tuotteesta vaihdellen noin 7–15 cm (pituus mitattuna solmu mukaan lukien). Ne ovat ikään kuin mini koossa olevia vetonaruja, jotka mahtuvat mainiosti myös takin taskuun mukaan lenkille! Loistava valinta palkkaleluksi koiralle, joka palkkaantuu erityisesti pienestä lelun heittelystä tai lelun rettuuttamisesta kesken lenkillä tai miksei treenihetkenkin aikana!