KOIRIEN HARRASTEHIHNAT HARRASTUKSIIN

Solmu Dogs Harrastehihna on suunniteltu yhteisiin hetkiin koirasi kanssa koiraharrastusten parissa. Solmu Dogs Harrastehihna on suunniteltu juuri sinulle, joka kaipaat harrastuksiin lyhyttä mutta kaunista hihnaa, mutta palkkahihna ei ole teidän juttu. Harrastehihna on oiva kaveri esimerkiksi rally-tokoon. Solmu Dogs Harrastehihnat valmistetaan kestävästä paracord-narusta ja kestävistä lukoista sekä halutessasi hitsatuista metallirenkaista. Harrastehihnassa ei ole käsilenkkiä.

Paracord-naru on alkujaan Yhdysvaltojen armeijan käyttöön suunniteltua narua, josta hihnoihin käytetään tyypin 3 narua, joka on itsessään noin 4 mm paksua ja yhdellä narulla on noin 249kg suora murtolujuus. Solmu Dogs Harrastehihnaan käytetään yhteensä neljää n. 4 mm paksuista paracord-narua. Materiaalina paracord on kestävää, mutta kevyttä – 150 cm pitkä hihna painaa vain noin 150 g 75 mm liipasinlukon kanssa.

Harrastehihnaan voi valita kätevän O-renkaan loppuun, jonka avulla hihna on helppo esimerkiksi laittaa olan yli pois tieltä vaikka rally-tokossa!

Huom. Otathan huomioon, että Paracord-tuotteillamme on pidempi, noin 5 viikon toimitusaika. Tuotteet pyritään kuitenkin toimittamaan mahdollisimman nopeasti.

HARRASTEHIHNOJEN TILAUS JUURI SELLAISENA KUIN HALUAT

HETI VALMIIT HARRASTEHIHNAT